Dit is het nieuws van Mac-up!

Hier vindt je interessante of wetenswaardige nieuwsberichten die iets te maken hebben met (het belang van) online back-up en ontwikkelingen met betrekking tot de techniek van data opslag in het algemeen en de veiligheid van opslag van computerdata in de breedste zin van het woord.


 

 

World Backup Day 2018

Weet je een nieuwe 'Back-up één Mac' klant te werven voor Mac-Up! ? Dan krijg je als bestaande (Back-up één Mac) klant 3 maanden korting op jouw jaarabonnement! Dus als je dat lukt met 4 nieuwe klanten dan heb je zelf een jaar lang een GRATIS abonnement.

Voorwaarde is dan wel dat de probeerversie ook resulteert in een abonnement van een jaar. (Alleen starten met een probeerversie is niet genoeg - Heb je een 'Back-up voor 4 Mac's' abonnement dan geldt dat je één maand korting krijgt op jouw abonnement als je een nieuwe abonnee voor 'Back-up één Mac' aanbrengt en drie maanden bij een nieuwe abonnee 'Back-up voor 4 Mac's' etc.)

Verder is er geen beperking in het aantal klanten dat je mag werven (voor elke 4 nieuwe klanten krijg je een jaar lang een gratis abonnement).

Wat je moet doen

Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat bij het aanmelden jouw naam wordt ingevuld in het veld 'code 2e maand gratis'. De korting wordt dan verwerkt als jouw abonnement weer verlengd moet worden.

Op deze manier kun je een vriend of familie lid - die zijn back-ups nog steeds niet goed op orde heeft - behoeden voor een eventuele data ramp en heb je er zelf ook nog een voordeel aan...

CrashPlan Home?

Wellicht ken je ook nog Mac gebruikers die hun back-up nog bij CrashPlan Home hebben lopen en op zoek zijn naar een alternatief? Dan is Mac-Up! waarschijnlijk het beste alternatief dat je kunt vinden omdat wij precies dezelfde software gebruiken als CrashPlan Home. Mac-Up! blijft echter gewoon werken omdat wij de CrashPlan Enterprise versie gebruiken. Zie voor meer: 'Info voor CrashPlan Home gebruikers'

Bekijk het aanvraagformulier: 'Probeer één' of 'Probeer 4'