Je krijgt van ons vanzelf na 30 gratis proberen een e-mail met daarin een link voor het bestelformulier van een abonnement voor één Mac of voor 4 Mac's.

Mocht er iets mis gaan en je hebt deze e-mail nog niet ontvangen stuur ons dan a.u.b. een e-mail naar abonnement@mac-up.nl met vermelding van 'link voor het bestelformulier één Mac' of 'link voor het bestelformulier 4 Mac's' of klik op de buttons hieronder.

Graag altijd beginnen met een probeerversie [ probeer één ] OF [ probeer 4 ]. De 'probeerversie' van de software is hetzelfde als de 'bestelversie' dus als je bestelt kun je gewoon verder gaan met de back-up.

BESTEL EEN JAAR ABONNEMENT: Vanaf € 5,95

(INCL. BTW PER MAAND)

 

 

 

KOSTEN BACK-UP

Complete back-up voor één Mac voor € 6,95 per maand. Maximaal 2 TB opslag.

Complete back-up voor 2 Mac's voor € 12,90 per maand. Maximaal 2 TB opslag voor beide Mac's bij elkaar.

Complete back-up voor 3 Mac's voor € 18,85 per maand. Maximaal 2 TB opslag voor alle drie Mac's bij elkaar. (In dit geval is het waarschijnlijk gunstiger om voor een back-up voor 4 Mac's te kiezen.

Of € 20,30 per maand voor 4 Mac's. Maximaal 4 TB opslag. Heb je nog meer opslag ruimte nodig dan kun je simpelweg een extra abonnement voor 4 Mac's erbij nemen waardoor je in totaal maximaal 8 TB opslag krijgt etc etc.

Voor zowel bedrijven als particulieren. (Alle prijzen incl. btw – Betaling per jaar) Omgerekend is dat bij een 4 Mac abonnement minder dan € 5,- per Mac (excl. btw)

Graag altijd beginnen met een probeerversie [probeer één] OF [probeer 4]. De 'probeerversie' van de software is hetzelfde als de 'bestelversie' dus als je bestelt kun je gewoon verder gaan met de back-up.


Bestel hier een abonnement voor 1 mac

Bestel hier een abonnement voor 4 mac's

Alle voordelen OP EEN RIJ

- Speciaal voor Apple computer gebruikers
- Opslag in Nederland, dus niet op buitenlandse servers
- Automatisch: je hoeft nergens aan te denken
- Onbeperkt aantal externe schijven of NAS
- In de cloud
- Eén factuur per jaar
- Telefonische support
- E-mail support
- Teamviewer support
 
Na je bestelling ontvang je een factuur per e-mail van Mac-Up!

 

BESCHERM AL JE FOTO'S EN BESTANDEN TEGEN BRAND, DIEFSTAL EN MEER!

30 dagen proberen