Crashplan Home stopt

Alle CrashPlan Home gebruikers moeten daarom overstappen op een alternatieve dienst.

Voor alle Mac gebruikers is dan Mac-Up! een bijzonder goed alternatief omdat wij CrashPlan Enterprise gebruiken. Dat is dezelfde vertrouwde software en deze blijft dus gewoon werken!

LET OP!: CrashPlan Home gebruikers moeten eerst de bestaande installatie van CrashPlan Home van hun Mac verwijderen met behulp van het de-installeer programma van de CrashPlan Home app. Dat programme kun je hier downloaden: Uninstall CrashPlan Home

Probeer nu 30 dagen gratis.

( 30 dagen gratis proberen )

Op 22 augustus 2017 maakte online back-up dienst CrashPlan bekend dat het stopt met 'CrashPlan Home' de back-up dienst voor consumenten. Nieuwe abonnement zijn met onmiddellijke ingang niet meer mogelijk en uiteindelijk stopt de dienst op 23 oktober 2018. De diensten van 'CrashPlan Bussiness' en 'Crashplan Enterprise' daarentegen blijven gewoon bestaan

Dezelfde software

Voor alle Mac gebruikers is dan Mac-Up! een bijzonder goed alternatief omdat wij CrashPlan Enterprise gebruiken. Dat is dezelfde vertrouwde software en deze blijft dus gewoon werken!

Je hoeft dus niet weer aan nieuwe software te wennen omdat alles er zo goed als hetzelfde uitziet en werkt.

Bestanden terugzetten

Er is bij de back-up voor één Mac slechts een verschil met de 'CrashPlan Home' versie: je kunt niet zelf bestanden terugzetten. Dat kan Mac-Up! voor jou doen, maar dat kan dan niet altijd onmiddelijk. Daar staat tegenover dat, in het geval als je opstart disk kapot gaat, je van ons een externe disk in bruikleen krijgt met daarop een volledige kopie van alle bestanden. (Je hoeft dan dus niet alles weer te downloaden.)

Bovendien: als je ook al zelf een Time Machine back-up maakt van jouw Mac, wat wij iedereen met klem aanraden, dan kun je daaruit zelf bestanden terug plaatsen.

belangrijkste functie

De back-up bij Mac-Up! is dan vooral een bescherming tegen de twee ergste calamiteiten, namelijk brand en diefstal van jouw Mac en ook de back-up disk.

Voor de versie voor 4 Mac's geldt deze beperking NIET en heb je ook nog de beschikking over een webpagina waar je de back-ups van alle 4 Mac's bij elkaar ziet staan en een mogelijkheid om via deze pagina bestanden terug te zetten ongeacht of je nu wel of niet op de computer werkt waar de back-up van is gemaakt.

( 30 dagen gratis proberen )

BESCHERM AL JE FOTO'S EN BESTANDEN TEGEN BRAND, DIEFSTAL EN MEER!

30 dagen proberen